Ajankohtaista

Hallitus kokontuu aina kuukauden ensimmäisenä torstaina
Klubikokoukset aina kuukauden toisena torstaina
Nuijanvaihtajaiset ilmoitetaan erikseen


Klubin kotisivut ovat uudistuneet
Kotisivumme ovat nyt helposti katseltavissa myös mobiililaitteilla. Uusien sivujen ja oman nettiosoitteen myötä muuttuivat myös klubin sähköpostiosoite.
Klubin sähköpostiosoite on info(at)alaharmanleijonat.fi.

LC Alahärmä auttaa ja rakentaa parempaa huomista monin tavoin

LC Alahärmän toiminta, aktiviteetit ja annettu tuki kohdistuvat moneen kohteeseen.  Olemme tukemassa ja järjestämässä niin lapsiin, nuoriin, veteraaneihin, omaishoitajiin kuin moneen muuhun kohteeseen suunnattua auttamistyötä.
Lasten kerhotoiminnan järjestäminen, nuorten harrastustustoiminnan ja vapaa-ajan toiminnan monipuolinen tukeminen, toiminta yhteistyössä koulujen, seurakunnan, yhdistysten ja seurojen kanssa ovat keskeisiä klubin toimintamuotoja.
Toiminta on monipuolista, yksittäisistä aktiviteeteista, kuten lasten koulutien turvaamisesta  koulujen alkaessa aina syys-toukokuun välisenä aikana viikottain toteutettuun lasten kerhotoimintaan.
Netin käyttöä koskevat opetusmateriaalit ja Turvallisesti netissä-oppaat auttavat koululaisia turvallisempaan netin käyttöön.
Alahärmän lukiolle hankittiin neljä ohjelmoitavaa robottia oheislaitteineen. Älytaulu hankittiin Hakolan koulun opetuskäyttöön.
Lasten urheiluharrastuksia on tehty mahdolliseksi mm. avustamalla välinehankinnoissa, toiminnan järjestelyissä ja turnauksiin osallistumisessa. Yleisurheilu, lentopallo, mäkihyppy, jalkapallo kuuluvat muun muassa lajikirjoon, jossa harrastusmahdollisuuksia on edistetty.
Partiotoiminnan leirijärjestelyt on ollut yksi kohteista.
Paikallisen kesäteatterin toimintaa on autettu mm. hankkimalla pukeutumistiloiksi rakennukset.
Kehitysvammaisten hoitokodin terapia-altaan hankinnassa avustimme yhteistyössä naapuriklubien kanssa.
Omaishoitajien tukemiseksi on järjestetty säännöllisesti aktiviteetteja, kuten renkaan vaihtoa. Varat tästä ohjataan paikkakunnan omaishoitajille heihin yhteydessä olevien viranhaltijoiden kautta.
Veteraaneille ja heidän leskilleen käydään viemässä henkilökohtaisesti joulutervehdyksenä paketit, joissa on monenlaista tarpeellista ja mukavaa.
Äkillisesti hädänalaiseen tilanteeseen, esim. onnettomuuden vuoksi, joutuneille on klubi tarjonnut apuaan mahdollisuuksiensa mukaan.
Klubin hallussa ja hoidossa on Yli-Viitalan liikuntakeskuksessa oleva kota, jota voivat käyttää kaikki siellä liikkuvat levähtämiseen ja nuotiotulesta nauttimiseen.
Tässä on vain muutamia esimerkkejä niistä, missä olemme ja olemme olleet mukana.

Lions Club Alahärmä pyrkii monimuotoiseen ja vaikuttavaan toimintaan, jossa huomioidaan tämän ajan ja tulevaisuuden haasteet. Mikäli haluat olla mukana tukemassa toimintaamme ja auttamassa paremman tulevaisuuden luomisessa mm. nuorille tai haluat tulla mukaan toimintaamme ja auttamistyöhön, ota yhteyttä johonkin jäsenistämme tai lähetä viesti. Yhteystiedot löydät tältä sivustolta.